Sweden

Frakt & Retur

återgång politik
Om du inte är nöjd med ditt köp, kan du bli tillfrågad om en retur eller utbyte beroende på din situation
Alla gångna tillbaka objekt måste vara i helt nytt skick, oanvända och med original taggar och förpackningar.
1.If du fått en felaktig post
Du har möjlighet att 1) ​​be för att sända den rätta i nästa beställning, 2) återlämna den för full återbetalning., Eller 3) 1) utbyta det för rätt item.Customers måste bekräfta deras rätt till ett utbyte eller retur med kundtjänst innan du skickar poster tillbaka. I många fall har du 7 dagar efter att ha fått din beställning att kontakta kundtjänst och begära en retur eller utbyte.
2. Om du fick du ett objekt i fel färg
Du är berättigad till full återbetalning efter kundtjänst bekräftar du fått fel färg. Upplevda färgskillnader på grund av visningsinställningar din datorskärm är inte grund för en återbetalning.
3. Om ett objekt saknas din beställning
Kontakta kundtjänst för att informera oss ett objekt saknas din beställning. När vi har bekräftat att ett objekt saknades, kommer vi att erbjuda en fullständig återbetalning av objektet pris och fraktavgift eller börja bearbeta en ny för dig i din nästa beställning.
4. Om ditt paket försvinner under transporten
Kontakta kundtjänst för att informera oss att du inte får ditt paket. När vi har bekräftat med kurir som ditt paket försvinner, kommer vi att erbjuda en återbetalning eller skicka dina artiklar.
5.If vi levereras du en defekt eller skadad post
Du är berättigad till full återbetalning eller utbyte. Vid begäran återbetalningen kan du vara redo att ge kundtjänst fotografier tydligt visar problemet med objektet och dess spårningsnummer så snart som möjligt. Alternativt kan du öppna objektet framför leverans personen och om du tycker att det var skadad under transport, kan du avvisar det. Wholesale7 kommer då att skicka dig en ny post i din nästa beställning eller återbetalning till dig.
6.Wholesale7 kommer att återbetala dina pengar till ditt saldo på hemsidan kontot normalt, då dina pengar kan användas i nästa order.If du vill begära återbetalning till ditt Paypal-konto kan du begära pengar från Paypal ( serviceonline.aline1@gmail.com) , kommer vi att återbetala omedelbart.

Leveranstid
Efter full betalning av din beställning har bekräftats att tas emot av oss Generellt sett behöver vi 1-2 dagar att förbereda ordern. För vissa Drop Ship order som totalt delar av produkter relativt mindre det kan sändas ut inom 24 timmar efter din betalning har bekräftats.
Men för att dessa order som omfattar en hel del produkter Vi behöver lite mer tid för att förbereda det, om ingen av lager visas de kan också sändas ut 72 timmar senare senast.
Eftersom utbudet av de produkter vi säljer är relativt omfattande. så det är svårt för oss att göra inventeringen 100% korrekt. Ibland får du anmälan för ur lager Under arbetet med att förbereda i din beställning om de visas i lager på webbplatsen när du beställt dem. Vi kommer att skicka dig att be om din åsikt, kan du välja att byta ut dem eller få återbetalas. Kanske detta kommer att resultera i en viss fördröjning till leverans av din beställning .så vänligen kontrollera din brevlåda oftare för att få den senaste uppdatering av din beställning. På ett allmänt sätt. Vi kommer inte att påfyllning av lager för närvarande.
Var uppmärksam på nedanstående information om vissa av lager förekommer i din beställning
1. Om du inte vill byta ut ur lager, då både sändningsavgiften och objektet priset kommer att återbetalas till dig. i så fall din beställning kommer att levereras ut utan av lager inom kort.
2. du kan byta ut ur lager av några objekt .Bara berätta posten koden för din ersättning, då kommer vi att ersätta för dig. Om ersättning kommer att göra det totala beloppet i din beställning förändrats på grund av prisskillnaden mellan out av lagervara och din ersättning, så kanske ibland måste du betala mer det vänligen betala prisskillnaden för ersättning så snart som möjligt.
3. För återbetalning av av lager, som vår gemensamma praxis, det kommer att återbetalas till kontot wholesale7 först, kan det dras för att betala din nästa beställning direkt 'Det kan också återbetalas till ditt PayPal-konto efter begäran till paypal tas emot av oss.
Om ur lager som gör sig besväret att du, vi är så ledsen, bara vänligen förstår, men vi kommer att uppdatera inventeringen oftare för att undvika det hända.
tillbaka